CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

Upgraded to XP-Pro SP2 and now ICDU40 responds slow

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jima
Guest







Upgraded to XP-Pro SP2 and now ICDU40 responds slow
PostPosted: Thu Apr 21, 2005 1:02 pm     Reply with quote

When I single step in the debugger window it takes 23 seconds to execute the single step.

This problem occures on 5 different MPU models and 5 different known good source files.

Any ideas?

832-512-8083 Office
Jim Ashby
IDE Solutions, Inc.
Haplo



Joined: 06 Sep 2003
Posts: 659
Location: Sydney, Australia

View user's profile Send private message

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 1:22 am     Reply with quote

Try reinstalling the ICDU driver. This should take care of the problem.
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group