CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

Strange Message From Debugger

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tigrou



Joined: 15 Sep 2004
Posts: 2

View user's profile Send private message

Strange Message From Debugger
PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:44 am     Reply with quote

Hello

When i start the debugger with the ICDU from CCS Compiler i have the message "The ICD Unit has an old version of firmware. Use "Configure hardware" in the configuration tab to update.

I have the 3.202 Compiler.
I have the last ICDU.exe (2.12)
And i have updated the firmware of the ICDU Unit (1.29)


Have you some idea ?
ninjanick



Joined: 25 May 2004
Posts: 25

View user's profile Send private message

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 11:19 am     Reply with quote

I believe that is the latest firmware (1.29). Does it come up all the time?
Haplo



Joined: 06 Sep 2003
Posts: 659
Location: Sydney, Australia

View user's profile Send private message

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 5:05 pm     Reply with quote

I had this problem once. Try updating it one more time. This may make the error go away.
tigrou



Joined: 15 Sep 2004
Posts: 2

View user's profile Send private message

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 5:00 am     Reply with quote

to ninjanick:

yes it's the latest firmware 1.29 (13/09/04) and the warning message come up all the time i start a debug.

To haplo:

I have reloaded the new firmware three time, but the message come again !!!

Other idea's ?

PS) Thanks for ninjanick and haplo
Remo
Guest







The ICD Unit has an old version of firmware
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 3:16 pm     Reply with quote

@all

The ICD Unit has an old version of firmware

i have the same problem,
anyone have an solution?

thx Laughing
Humberto



Joined: 08 Sep 2003
Posts: 1183
Location: Buenos Aires la Reina del Plata

View user's profile Send private message

PostPosted: Sat Oct 09, 2004 3:44 pm     Reply with quote

My first week with the ICD-S40

I have the 3.190 Compiler.
I have the ICD Control V2.12
And i have updated the ICD-S40 firmware to V1.29

PIC16F628 @8000000Mhz
The Unit seems to work, it pass all the built in tests succesfully.
I can program and load the PIC properly and after that I get the following messge:
Quote:

"Could not Start target: the target was not halted after Reset.
Check the target oscillator and MCL."


and it keept disabled all the debugging tools.

Target oscillator was checked (8Mhz stable and rail to rail).
I'm using 27K pull up resistor in MCLR and I read 4.21V in the Reset PIN. (...mmmh ?)

Any help/clue would be very well appreciated.

Thanks in advance,

Humberto
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group