CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

Trouble programming 16f1824 with ICD-S40

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zizu



Joined: 13 Feb 2011
Posts: 1

View user's profile Send private message

Trouble programming 16f1824 with ICD-S40
PostPosted: Sun Feb 13, 2011 11:43 am     Reply with quote

It doesn't even start to program, it gives Error Download failed - Chip Detect.
When i start CCSLOAD.exe and click the Test button it reads Device ID 0102 (wrong) if i click it again it reads 2743 (correct). Every time i click the Test button the Device ID jumps from right to wrong and back.
From the Diagnostics tab when I click 'read device id' it never reads the correct id.
I'm using CCS PCWHD 4.114 and CCSLOAD 4.27.16.21
Tried it also with CCSLOAD 4.28.18.11 but still the same results.
I am limiting the Vpp voltage with LM431 as in the pic16f1824 datasheet. The PIC is in a breadboard connected only to the ICD. I tried putting a 10k resistor between MCLR and VDD - same results. I tried all of the above with several PICs from the same batch but still no luck. Any suggestions?
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group