CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

ICD-U64 debug issue

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sdkilde



Joined: 19 Dec 2009
Posts: 4
Location: Wisconsin

View user's profile Send private message Visit poster's website

ICD-U64 debug issue
PostPosted: Mon Sep 13, 2010 5:00 pm     Reply with quote

I am having unusual instruction jumping when using the ICD-64 in debug mode with PCWHD on a PIC18F97J60.

What is happening is the program is jumping backward in the code when it should not. Specifically when a bp is set at line 245 then when single stepping it jumps back to line 161 then on the next step back to 245 then back to 150 and back to 245. The issue is at line 245 all is happening is this line of code: BuffLength = strlen(TXTbuffer);

I fail to understand why this should happen unless there is some corruption of the instruction pointer from the debug operations.

Any suggestions on what to look at to see what is going on?? Confused
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group