CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

Can't read SFR or Peripheral Registers in Debug Mode

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DJ Electric



Joined: 26 Aug 2010
Posts: 1

View user's profile Send private message

Can't read SFR or Peripheral Registers in Debug Mode
PostPosted: Thu Aug 26, 2010 1:30 pm     Reply with quote

I'm new to CCS (used MPLAB, but switched over). I'm trying to debug using the ICD-U64 but I can't read the SFR registers or Peripheral register states back. All the registers are showing up as all zeros but I have definitely set some of them.

Any advice? Are there any special flags I need to enable to get that read back working? Or are there some special steps I might be missing?
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group