CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

ICD-U40 - device not recognised

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
umka



Joined: 28 Aug 2007
Posts: 99
Location: New Zealand

View user's profile Send private message

ICD-U40 - device not recognised
PostPosted: Mon May 31, 2010 12:49 am     Reply with quote

I have emailed support but have not gotten a reply and its been a week.

I have everything installed and it worked fine. Then next time used comp it didn't recognize the device. So uninstall and reinstall. Didn't work, try again and mess around then works again. Now just nothing. Can't get it to work. Get error43 and error10.

I am using Win7 and at wits end. This is mental!
newguy



Joined: 24 Jun 2004
Posts: 1497
Location: Edmonton, Alberta

View user's profile Send private message

PostPosted: Mon May 31, 2010 11:32 am     Reply with quote

Today (Monday May 31) is a holiday in the US, so don't expect a reply until tomorrow at the earliest.
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group