CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

ICD-U40: Chip not detected. Please help

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
petur



Joined: 26 Mar 2010
Posts: 5

View user's profile Send private message

ICD-U40: Chip not detected. Please help
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 11:29 am     Reply with quote

Hi,

I'm beginner in PIC. I'm using CCS Device programmer for my PICDEM 4 DEMO board. I built the project in PICW, but the CCS Device Programmer doesn't recognize my chip. My target is PIC16F877. Connection, Reading from chip, Erasing Chip are OK, but writing to chip is failed. When I click on Test i get the following error: Chip not detected, ID=3FFF. I followed the tutorial to set up the board for ICD, but it still now working ...
With my RFID device it works fine. Can somebody help me ? Thanks
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group