CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

Is my PIC dead?

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
EdWaugh



Joined: 07 Dec 2004
Posts: 127
Location: Southampton, UK

View user's profile Send private message

Is my PIC dead?
PostPosted: Thu Jun 30, 2005 2:25 am     Reply with quote

Hi guys,

I'm fairly convinced I've killed my device but I just wanted to check the symptoms. I was programming and running happily for ages using the ICD-U40 and now when I try to program it I get a verification error in the configuration fuses, they are always stuck on: 00 27 0F 0F 00 01 85 00 0F C0 0F E0 0F 40.

I'm not sure exactly how I killed it but I do have a lot of 12V solenoid valves kicking around although they are all driven by proper drivers. Anyway, I was just wondering if anyone had any thoughts on what is the usual cause of death, what are people doing to prevent PICs getting killed? Should I be providing some sort of protection on all i/o pins?

any suggestions would be appreciated

cheers

ed
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group