CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

ICD.EXE problem

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Haplo



Joined: 06 Sep 2003
Posts: 659
Location: Sydney, Australia

View user's profile Send private message

ICD.EXE problem
PostPosted: Mon Sep 13, 2004 7:53 pm     Reply with quote

With the last two releases of ICD.EXE (on Sep 3rd and Sep 13th) I get an "I/O Error 104" everytime I try to download code to the target. The ICD release on July 2nd works fine. Is anyone else seeing this problem?
Guest








PostPosted: Mon Sep 13, 2004 10:10 pm     Reply with quote

Not having the IO error, but ever since I loaded the new v2.12 ICD.exe and v1.29 for the ICD-U ... I can't read my target PIC anymore. Was using v.2.07 of ICD and v1.25 for ICD-U.
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group