CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

ICD-U40 "Could not start target". My fix.

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bfmitch



Joined: 21 Aug 2004
Posts: 8

View user's profile Send private message Send e-mail

ICD-U40 "Could not start target". My fix.
PostPosted: Wed Aug 25, 2004 9:03 am     Reply with quote

I've been gettng this error with one program. Others would work just fine. Finally I checked the fuses of the programs that would work against the program that wouldn't work. I'd forgotten that I set up code protection in the Project Wizard.

Way over at the end of the #fuses line were
CPB, EBTR, EBTRB

I changed them to:
NOCPB, NOEBTR, NOEBTRB
and the debugger works just fine.

I guess it kinda makes sense when you think about it.
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group