CCS C Software and Maintenance Offers
FAQFAQ   FAQForum Help   FAQOfficial CCS Support   SearchSearch  RegisterRegister 

ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CCS does not monitor this forum on a regular basis.

Please do not post bug Reports on this forum. Send them to support@ccsinfo.com

"Verification Results" error! Please help

 
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Izzy



Joined: 27 May 2007
Posts: 106

View user's profile Send private message

"Verification Results" error! Please help
PostPosted: Mon Mar 24, 2008 8:16 pm     Reply with quote

Hello Folks,

Haven't been to this forum for a long time. I hope you all are doing good.

Recently I bought ICD U40 and some PIC18F4685 to start a new project. I set up everything and I wrote small test program to check is everything is working. But everytime I try to debug it will show
Attcahing.......Loading 1%.......100% then the Verification Results window would pop up. I dont know whats wrong with it..is it the ICD?



I am using:

CCS compiler V. 4.013
ICE utils V2.92
ICD Firmware V2.25


I have posted the screenshots below....anyhelp will be appreciated!


http://img259.imageshack.us/img259/1990/ccs1zh3.jpg

http://img205.imageshack.us/img205/3107/ccs2xa9.jpg




Also I should mention that I have to reconnect USB gazillion times.

Thanks in advance!


Last edited by Izzy on Tue Mar 25, 2008 6:39 am; edited 2 times in total
PCM programmer



Joined: 06 Sep 2003
Posts: 20759

View user's profile Send private message

PostPosted: Mon Mar 24, 2008 11:33 pm     Reply with quote

It might be related to your version of the ICD firmware.
See if these threads can help:
http://www.ccsinfo.com/forum/viewtopic.php?t=26502
http://www.ccsinfo.com/forum/viewtopic.php?t=26768
http://www.ccsinfo.com/forum/viewtopic.php?t=21303
Izzy



Joined: 27 May 2007
Posts: 106

View user's profile Send private message

PostPosted: Tue Mar 25, 2008 6:38 am     Reply with quote

Hello, Thanks for the reply.

I updated my ICD utils software and ICD firmware to the latest one available at CCS website. But it is still showing that verification error.

And whats wrong with having to reconnect USB everytime I want to do something?

I am still reading the thread posted above. In the mean time if anyone has any idea please let me know.

Thanks
Guest








PostPosted: Tue Apr 01, 2008 8:46 am     Reply with quote

Just an update.
Found out there was something wrong with the oscillator. I changed the oscillator and it worked now!
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CCS Forum Index -> CCS ICD / Mach X / Load-n-Go All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group